Pop-up shop blir til Pernilles Garage

Pop-up shop blir til Pernilles Garage

Pop-up'en har fått et nytt skudd på stammen - Pernilles Garage - og velkommen skal du være.

Pernille Pop-up startede i 2017 i Havnebyen på Sjællands Odde - da jeg gikk med en drøm om å et kreativt sted å selge mine malerier om sommeren. Jeg var så heldig at få mine 2 grafiske designere Kristian og Zenia med på ideen, og sammen lagde vi den først pop-up shop.

Det gikk riktig godt, den var godt besøkt og morsomt å møte mange hyggelige feriegjester. Samtidig følte jeg at det gjerne måtte være noe mer enn malerier. Tilfeldighetene ville at jeg fikk kontakt med en systue i Egebjerg (også Odsherred) - Canalt. Jeg hadde lenge gått med et ønske om å lage en praktisk sykkelveske til å sette på bagasjebrettet - og at den skulle produseres av gjenbruksmaterialer. Det ga startskuddet til CYKLbag - hvor Canalt lagde den første modell av kasserte campingstole og bannere fra Vig Festivalen. Dessverre måtte de legge ned, men det gjorde at jeg selv kom igang og sydde de første skuldervesker, og solgte i pop-up shoppen i 2018.

2018 var andet og siste år i Tunmuseet i Havnebyen - det var virkelig en morsom og positiv opplevelse at være derute å møte mange hyggelige mennesker - ikke minst havnefoged og hans menn. 

Jeg fikk min gode venn og kollega Anita Bjørbekk med det år - hun tok turen fra Norge med sine malerier og sammen hadde vi en morsom uke. Da den var ovre, hadde jeg lyst å fortsætte, så jeg ryddede garasjen i sommerhuset, og siden har pop-up'en holdt til der hver sommer.

I år måtte det skje noe nytt, og jeg bestemte meg for å gå helårlig og på nett. Det er her du er nå i Pernilles garage, hvor tingene jeg designer og produseres er langt ut til salg. For jeg har så mange ideer og dette er min kanal å få dem ut til deg og andre som kan ha glede av dem.

Velkommen til å ta en tur i min butikk.

 

 

Tilbake til bloggen